Plauborg Furniture

Kundeservice

hello@plauborg.dk
+45 2729 2332

Mandag – fredag: 9-16
Lørdag: 10-13

Fremvisning af møbler kan ske efter aftale, fra vores kontor i Herning og København.

Følg os

Spørgsmål & svar

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som I stiller mest. Derfor kan du kigge her for at se, om du kan finde et svar på dit spørgsmål. Ellers ringer du bare.

Møblerne

Alle møblerne kan som udgangspunkt hænges på væggen.
Ved vægmontering er det vigtigt at sikre din væg kan holde til belastningen, og at der bruges de rigtige skruer til din væg.

Da møblerne laves i så mange forskellige størrelser kan vi ikke angive en max belastning i et præcist antal kg. Læs mere under sektionen “belastning”, for mere info omkring det.

Ekstra beslag kan tilkøbes hvis du har behov for at sikre møblet yderligere, for eksempel hvis du vil belaste møblet med mange kg.

Du står selv for indkøb af skruer og evt. plugs til væggen.

Da alle møbler speciallaves i mange forskellige størrelser, er det umuligt at sige præcise vægtangivelser i kg. Vægtbeslaget der bruges er meget stabilt, og ved korrekt montage tåler det en høj belastning og kan sagtens bære +50kg og nogle gange mere.

Selve møblets kontruktion har større påvirkning på hvordan du kan belaste det med udstyr. Som en grundregel er de brede enkelte moduler mere sårbare overfor tungt udstyr, end møbler som består af flere moduler og derved har flere skillevægge til at afstive møblet.

Kontakt os hvis du er i tvivl.

Ja, du slipper næsten for selv at skulle samle. Der er kun simpel montage tilbage, som ikke kræver noget værktøj.

Selve møblet leveres samlet og du skal kun sætte hængsler på lågerne og klikke dem fast. Ben skrues med håndkraft fast i et monteret beslag.

Skuffer er monteret ved levering og hylder medsendes løs.

Ja. Benene er placeret så der er plads til en almindelig fodliste, selvom møblet er skubbet helt ind til væggen. 

Bestilling og levering

Når du har bestilt et møbel igennem vores produkt konfigurator modtager du en ordrebekræftelse med alle detaljer omkring møblet. Vi gennemser ordren og kontakter dig inden produktionen sættes igang. Du er altid velkommen til at ringe og få hjælp imens du bestiller.

Leveringstiden er gennemsnitlig 5 uger for alle møbler. Ved bestilling modtager du et estimeret tidspunkt for afsendelse. Når færdiggørelse af møblet nærmer sig, bliver du med en mere specifik leveringsdag.

Er du forhindret i at være hjemme ved levering, kan det aftales at møblet sættes i fx. en carport. Dette aftales direkte med chaufføren og er på eget ansvar.

Vi leverer også til Skandinavien, Færøerne, Grønland og andre lande, kontakt os for fragttilbud.

Design dit møbel

Vælg din ønskede møbeltype, og kom igang med at lave dit eget unikke møbel.