Plauborg Furniture

Kundeservice

hello@plauborg.dk
+45 2729 2332

Mandag – fredag: 9-16
Lørdag: 10-13

Fremvisning af møbler kan ske efter aftale, fra vores kontor i Herning og København.

Følg os

Privatlivspolitik

Plauborg Furniture ApS
Bitsovvej 1
7400 Herning
Tlf: +45 2729 2332
CVR: 42884898Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. For at du kan handle med Plauborg Furniture ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse


Ved salg til lande udenfor EU, har vi også brug for personnummer til indfortoldning af varen.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Plauborg furniture ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Plauborg Furniture ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Plauborg Furniture ApS er: Per Plauborg.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Plauborg Furniture ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@plauborg.dk.Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://plauborg.dk/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Plauborg Furnitures hjemmeside.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til hello@plauborg.dk eller besvares på support +45 27 29 23 32.