Plauborg Furniture

Kundeservice

hello@plauborg.dk
+45 2729 2332

Mandag – fredag: 9-16
Lørdag: 10-13

Fremvisning af møbler kan ske efter aftale, fra vores kontor i Herning og København.

Følg os

Showroom

Besøg vores showroom i Herning eller København og oplev de unikke løsninger og muligheder, som Plauborg tilbyder indenfor både reoler, skænke, vitrineskabe, borde og meget mere. Her har du mulighed for at se udvalget af træsorter, linoleums farver, stofprøver samt øvrige materialeprøver, så du kan træffe de rigtige valg og designe et møbel, der passer præcis til dig og dine ønsker.

Book en aftale, og så står vi klar til at vise produktsortimentet frem og tage en snak om, hvad det netop er, du står og mangler.

København

Kom og oplev dansk møbeldesign af højeste kvalitet i vores showroom. Vi står klar til at vejlede dig og præsentere et udpluk af vores produktsortiment, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Du finder os i hjertet af København på Bredgade 66, 2. sal i Danmarks Design Museums smukke bygninger, der tidligere husede Kaare Klints gamle tegnestue og hjem.

Bredgade 66, 2. sal, 1260 København

Herning

Vores showroom i Herning, som du finder på Bitsovvej 1, byder på et stort udvalg af dansk møbeldesign af højeste kvalitet. Her kan du opleve et bredt sortiment af møbler, og få et indblik i nogle af de løsninger, vi tilbyder. Vi er klar til at vejlede og hjælpe dig, så du sikrer at få et møbel, der passer til dine behov og ønsker. Showroomet er beliggende i samme bygning som OYOY living design i HI-parken.

Bitsovvej 1, 7400 Herning

Tilpasset præcist til dine ønsker.

Vores møbler bliver produceret på særligt udvalgte snedkerværksteder i Danmark.

Vi kontakter dig altid på telefonen for at gennemgå din bestilling sammen med dig.